Sunseeker Manhattan

ÅRSMODELL: 2000 marschfart: 22 knop
Längd: 27,5 m (90 fot inkl badplattformen) MOTORER: 2 x Caterpillar - 1.500 hkr vardera
Bredd: 5,95 m gäster ombord: Max 45 för kortare turer
toppfart: 30 knop BOENDE: Max 8st (Master Cabin, VIP cabin, 2 Gästkabiner)
VIKT: 83 ton BESÄTTNING: 3 personer

Black Pearl erbjuder, med sina generösa umgängesytor, komfort som normalt finns på mycket större båtar. Hennes ljusa interiör är modern med inslag av vackra material och varma färger. Akterdäck och flybridge med sina matplatser och soldäck bidrar till en fantastisk lounge känsla. Bastu i akterskeppet för 14 personer med direkt access till badbryggan, samverkar till att göra Black Pearl till en av skärgårdens mest inbjudande yachter.

Black Pearl har 4 dubbelhytter för sammanlagt 8 gäster – Master cabin, VIP cabin samt 2 gästkabiner. I den öppna, ljusa salongen finns det plats för åtta sittande matgäster.
På akterdäck respektive flybridge finns plats för åtta sittande matgäster. Ombord finns också Yamaha vattenskoter samt en Williams jet RIB-båt.

Med en blandning av elegans och skön komfort blir Black Pearl en härlig mötesplats för kunder eller sommarfesten i kombination med lunch/middag och uppfriskande bastubad. För enkel avkoppling med familj och vänner är Black Pearl det optimala alternativet då både stora som små uppskattar vad båten har att erbjuda.

Ombord blir man väl omhändertagen av personal som har lång erfarenhet från båtcharter. För kortare turer är Black Pearl godkänd för charter med max 45 gäster ombord.

Black Pearl - Exteriör


Generösa umgängesytor bidrar till en fantastisk loungekänsla


Lounge


Härlig mötesplats för ledningsgruppsmöten ensamma i havsbandet med bastu
och middag


Master Cabin


master cabin erbjuder hög komfort med stort badrum, egen minibar & storbilds tV


Vip Cabin

Gästkabin 1 & 2